Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pömsig

Thursday, January 14, 2010

Pömsig

Jösses va trött jag blev. Jag har i.o.f.s gått och gäspat hela dagen, så direkt pigg har jag ju inte varit, men nu blev det extremt. Skönt att det är dax att lägga sig snart.

Denna veckan har behandlat mig väldigt väl. Jag har inte alls känt den där vanligt komma-tillbaka-till-jobbet-efter-lång-ledighets-känslan av trötthet och frustration. Nä, det har flutit på bra. Varit ganska mycket att göra, vilket har gjort att det gått snabbt, dock inte för mycket så man blivit alldeles utpumpad. Nä, den biten löste jag på egen hand med mina monsterträningspass.

Sen tror jag att kommande ledighet och resa haft en del att göra med att det gått så lätt också. Jag är så tokpepp att jag inte vet vad jag ska göra med mig själv. Vill bara börja packa och fixa på en gång. Otto har hittat ett hotell för den första vistelsen i Houston. Ligger precis vid Space Center tydligen och är inte allt för dyrt. Ser ganska mysigt ut, eller hur?

Extended Stay America Houston Nasa

Ska bli spännande att kolla på en massa rymdprylar. Jag har tidigare besökt Kennedy Space Center i Washington, men jag var alldeles för liten för att minnas så mycket av det (typ 9 tror jag). Det jag minns bäst är en liten vit rymdfärja (som en leksaksbil fast inte bil då) jag fick från en turistbutik. Jag är väl egentligen ingen rymdfantast... för jag tycker egentligen inte om det jag inte förstår, men jag har senaste tiden blivit något av bombaderad av rymdfakta hemma hos Bäjb, som har en massa dokumentärkanaler, så nu jag tycker det ska bli väldigt spännande.

Nä, guys, nu ska jag se vad om Horatio Crane har några nya profilposer i CSI Miami.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: