Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Grupper på Facebook - bojkotta

Friday, January 15, 2010

Grupper på Facebook - bojkotta

Vid det här laget vet ju alla hardcore facobookare att grupper byter namn. En grupp som nu hamnat i blåsväder är den som en gång hette nåt med att man kunde se vilka som besökt ens sida mest (minns inte riktigt, men minns att jag själv fick en invite till den) Nu heter den: ”Vi som har sexfantasier om våra barn”.

Som ny på Facebook klickar man på det mesta. I alla fall om man inte är helt insatt i sociala nätverk/forum sen tidigare. Och gör man det kan man nästan ge sig fan på att man hamnar i en sån här grupp. Det verkar ha blivit alldeles otroligt populärt.

Men vad är då poängen med det hela. Visst du har en grupp med oroligt många medlemmar, men det är ju inte direkt så att man betalar nån medlemsavgift. Är det för att lura eventuella pedofilspanare? Jag har inte varit inne på nån sån sida och sett, men det borde väl vara ganska lätt att sortera ut aktiva från passiva medlemmar. Eller är det helt enkelt en sjuk lek, för att se hur många man kan lura? Jag tror nästan på det sista. Det har blivit sport av det.

Själv går jag aldrig med i grupper alls... visst, enligt min profil är jag medlem i några, men de är länge sen sist och de har jag letat upp själv eller känner den som startat. Det finns ju inte så stor poäng att gå med i grupper. I alla fall har jag inte förstått den, så jag fortsätter att bara klicka nej, utan att knappt läsa vad inbjudan är till. Try it, så är risken att gå med i en pedofilgruppn eliminerad.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Frida said...

Ja, just det där med "profile watcher" var ju en sån där larvig sak som man nästan kunde förstå skulle vara något skämt. Men lite synd tycker jag om de som råkar ut för det här. Det är ju liksom inte roligt.