Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men jösses då!

Monday, January 25, 2010

Men jösses då!

Men nu får dom väl ge sig! För några timmar sen kunda man läsa att Saab var räddat - Spyker skulle köpa. Nu står istället, under samma bild: Beslutet om Saab dröjer och Maud förnekar att det är klart. Stackars stakars Saab-anställda som aldrig får nån klarhet. Pressen är snabba med att skylla på SVT, men har inte de liksom SVT gått ut med "nyheten"?

En lite roligare nyhet är att Oldsberg blev stoppad när han skulle flyga till Handbolls-EM med Austrian Airlines. Han var helt enkelt alldeles för rund om fötterna och en säkerhetsrisk för andra passagerare. Synd att inte det flygbolaget har nån sån där dokusåpavariant så vi fick se Oldsberg rulla runt på Landvetter. Det hade varit kvalitets-TV det.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Genom åren har det gått många rykten om att du har alkoholproblem. Vad vill du säga om det?
– Nej, för tusan. Däremot tycker jag att det är skoj att dricka.

Han verkar jävligt korkad om du frågar mig.