Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stress!

Thursday, January 28, 2010

Stress!

Lugn och fin nu fröken Hanna...

... Tack vare SJ är jag så uppstressad att jag bara yrar omkring och inte får ett skit gjort. I 40 minuter fick jag köa och sen fick jag sitta i ytterligare 20 minuter med en kvinna i örat. Hon kunde nämligen inte föööörstååå varför jag fått det där meddelandet. Det var inte något tåg inställt på nån av mina avgångar. Jag bad henne dubbelkolla och kolla igen och tillslut hittade hon felet. Det var tåget mellan Alvesta och Lund på måndag som var inställt. Men det hade inte registrerats i deras system (varav man fortfarande kom åt att boka den inställda avgången). Anledningen till alla inställda avgångar är... och hör och häpna nu... att x2000 tågen frusit sönder!! Hur är det möjligt?? Det har ju nästan varit plusgrader hela tiden sen köldknäppen runt jul. Känns ju väldigt säkert med såna tåg. Tur det inte är x2000 ner till Bäjb. Det är ju dock ingen garanti mot förseningar. Om jag är framme i tid i morgon och allt gått smärtfritt och utan förseningar är det jag som tar min stegpall när jag kommer hem och ritar ett stort jäkla kors i taket.

Hur som helst bokade hon om mig till en första klass-plats på ett Öresundståg och enda skillnaden blir att jag är framme 10 minuter senare. Eftersom mitt förtroende för SJ är noll, bad jag henne dubbelkolla mina andra biljetter ännu en gång innan jag nöjde mig och la på.

Sen har det varit full fart. Efter allt detta och ett samtal med mor låg jag efter enormt i tidschemat. Slängde inte i hårfärgen fören 20.00. Slängde i mig kvällsis alldeles för snabbt och fick ont i magen under tiden hårfärgen verkade. Slängde i resten av hårfärgen, diskade, packade o.s.v. Sen in i duschen och tvätta ur färgen. Att få ur hårfärg ur mitt äckligt tjocka hår är inget man gör i en handvändning och sen skulle det ju torkas också.

Jag är långt ifrån nöjd med kvällen. Det är massor med saker jag inte hunnit mer... som chokladmasken exempelvis och jag har ju inte ens i närheten hunnit med att njuta av torsdagen som ju är lite av en avslappningsdag normalt. Jag fattar inte hur jag ska kunna varva ner... ögonen flackar, huvudet snurrar och går på högvarv så det nästan ryker ur öronen. Magen värker efter hetsätandet och kroppen rycker. Som om jag dubbelöverdoserat koffein. Och nu ska jag försöka sova på i detta stressrus!!! Hur sjutton ska jag kunna varva ner så pass att jag somnar innan morgonen gryr? Tack och lov att det är Law and Order SVU klockan 22.00. Finns det nåt som kan få mig att varva ner är det Detective Elliot Stabler.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: