Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Aoooaaaj

Sunday, January 24, 2010

Aoooaaaj

Sitter jag stilla i samma position i mer än en minut kan jag knappt komma ur den sen. Låren är värst och då att lyfta... inte armarna som jag befarade. Men vi vet ju inte vad som hinner hända tills i mon. Och det är inte så mycket träningsvärk än, utan snarare krampsmärtor. Jag har ganska lätt att få kramp om jag druckit för dåligt under träning, men hur lätt är det att dricka när man stakar skidor.

Återigen en helg till ända. Som vanligt fattar jag inte ett skit vart den tog vägen. Det känns som varje helg som kommer och går passerar snabbare än den förra. Borde inte kunna gå mycket snabbare snart. Jag har inte ens hunnit tvätta eller dammsuga denna helg, men egentligen gör det inte så mycket. Jag har kläder så jag klarar mig och dammet skiter jag i... det kommer ju tillbaka oavsett.

Nästa helg ska jag äntligen få träffa min älskade Bäjb igen. Har inte sett han sen julhelgerna. Alldeles för länge! Då blir det myspys deluxe och eventuellt ett litet partaj också. Det behöver jag... var otroligt länge sen det med. Kanske jag kan passa på att använda mina svarta metallicleggings jag köpte för bra länge sen nu, som fortfarande ligger orörda i garderoben och väntar på rätt tillfälle.

Jag, Bäjb och Pontus på Cinas 40-årsfest i somras. Då va det varmt och skönt. Blir de det nånsin igen tro?

Jag är glad att det börjar närma sig läggdax. Jag är helt utpumpad... inte bara i musklerna, utan hela jag. Känns som jag kommer somna innan jag lägger huvudet på kudden.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: