Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vill ha mer!

Saturday, January 23, 2010

Vill ha mer!

Detta är verkligen inte rätt tid att vilja ha en massa grejer, men just nu tycks jag bara hitta en massa saker jag vill ha och dessutom behöver. Så som denna supersöta Mini Vintage Dryer från eleven.se

Hårfön inklusive väska 389 kr


Fick en ny lotion av mamma, som hon köpt nu när hon va i USA över jul. Festive Vanilla Fig. Trodde inte nåt kunde lukta så gott! Ska köpa på mig ett gäng av denna underbara lotion när jag kommer till staterna från Bath&BodyWorks. och för bara $3.

Jag som reser extremt mycket behöver självklart dessa underbara väskor för BHs (Bra Bag, 399 kr) och trosor (Panty Pack, 260 kr). Skulle vilja ha en för strumpor med, men de hittade jag ingen. Också de från eleven.se.

Nu borstar jag ju aldrig håret, men om jag gjorde det skulle jag ju lätt velat haft denna hårborsten, Corioliss The Brush Blue, 125 kr.

Nu har jag shoppat runt (nä, jag har inte köpt en pinal, men man kan väl få drömma) så mycket att jag glömt att jag började bli hungrig och skulle käka. Nu är jag så vrålhungrig att magen känns som den vänt sig ut&in. Det blir räkomelett och rostat ikväll.




Image and video hosting by TinyPic

No comments: