Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bojkotta IE

Sunday, January 17, 2010

Bojkotta IE


Tyskland uppmanar folket att bojkotta Internet Explorer då de anser webläsaren. Varningen utfärdas efter det att Microsoft medgivit att IE varit den svaga länken i de cyberangrepp som nyligen drabbat bl.a. Google. Microsoft erkänner sig varit denna svaga länk, men tycker det är helt ok att använda medan de lagar, så länge man har säkerheten iställd på "hög". Enligt min mening kan man ju i sånt fall lika gärna lägga ner surfandet eftersom man knappt kommer åt några sidor då. Dessutom tycker jag man ska bojkotta IE överlag. Nåt iklass med så värdelöst är svårt att finna. Jag är tvingad att använda IE på jobbet och blir mer eller mindre galen varje gång.

IE är segt, totalt användarovänligt och rörigt att arbeta med. Och enligt tabellen ovan verkar folk hålla med. IE måste ha tappat nåt enormt och jag är faktiskt förvånad över att de inte kommer med fler lösningar tidigare, utan istället låter trenden fortsätta. Nu för tiden är det få sidor som kräver att du har IE och det finns ingen som helst anledning för folk att ha kvar den gamla stenåldersläsaren som standard. Har Bill somnat eller?

Men det finns folk som hatar IE mer än jag. Titta in på sidan: Internet Explorer is evil exempelvis. Haha


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Eva said...

Jag kan lägga till på listan att när man designar webbsidor, så är det ALLTID IE som krånglar och ser helt annorlunda ut än i andra webbläsare. Dom hittar på massa egna standarder som dom tycker verkar bra. Bojkotta!