Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Skitungar!

Friday, January 22, 2010

Skitungar!

Idag köpte jag mig en Depend fransfärg refill. Brukar färga ögonbrynen med brunt, men idag köpte jag en svart eftersom jag tänkte testa på fransarna också... kan va skönt att få lite färg på dom med så man slipper se ut som en albino osminkad.

Så... efter badet nyss packade jag upp prylarna från den andra och skulle ta fram färgtuben ur min refill, men däri låg bara en borste och såna skydd att sätta under ögat... ingen färgtub. Det låg så prydligt däri att det första jag tänkte var att jag måste köpt fel. Efter att ha konstaterat att det var rätt slog det mig. Det är ju såklart så att nån liten skitunge helt sonika plockat på sig tuben. Jäkla skit!

Jag slänger alltid kvittot direkt om jag ens tar emot det, men denna gång har jag faktiskt kvittot kvar. Frågan är ju bara om de tror mig om jag kommer dit och påstår att förpackningen var tom. Jag kan ju lika gärna ha plockat ur den själv och komma åter för att få ytterligare en gratis. jag brukar ALDRIG gå tillbaka med varor. handlar väl om ren lathet skulle jag tro. Jag brukar bara tänka: though luck och sen struntar jag i det, men för en gång skulle ska jag faktiskt i alla fall testa att gå tillbaka. Bara för att det stör mig så att nån liten jäkla tonårsbrutta inte kunde hålla sina klåfingriga nävar i styr. inte HMs fel, men ändå.

Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

CiBag said...

Dom brukar va snälla och tro på kunden... får bättre rykte då! Kamma dig innan bara så du ser proper ut ;)

Eva said...

Ja, det är säkert inga problem. Jag har råkat ut för det oxå, med hårfärg, så nu för tiden kollar jag alltid så att alla saker är innan jag köper den. Om den inte är plomberad då.

Hannastacia said...

Men Cicci, jag ser väl alltid kammad ut ;). Ja, jag får la börja kolla, men det är ju ett skit att man ska behöva.

CiBag said...

Hahaha, jaså gööör du ;)