Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Aerobics 1 går fetbort

Monday, January 18, 2010

Aerobics 1 går fetbort

Det passet var INTE bra. Dessutom vart jag irriterad redan innan det började eftersom ledaren var sen. Tillslut kom en mager krika som inte såg ut att ha tränat en dag i hela sitt liv... snarare skitit i att käka.

Som jag misstänkte var det jag och typ 50 nyss fyllda 18 år på passet, som egentligen hade mer intresse av att se snygga ut i sina träningskläder än att träna. Det tog säkert halva passet innan första svettdroppen kom. Och sen fick jag ta i som en dåre för att det ens skulle vara jobbigt och det var inte så lätt med att flängande armar runt om.

Det var en härlig syn att se flickorna göra armhävningar. Tänk er 54 rumpor (borträknat min runda rumpa då) putandes rakt upp i taket medans överkroppen böjdes lite lätt framåt. Jag hade faktiskt svårt med mina med eftersom jag fick hålla mig så hårt för skratt.

När det var cool down drog jag. Icke att rekommendera alltså. Känns som det varken gjorde till eller ifrån och nu har jag slösat bort dyrbar tid på ingenting. Blir att prova nåt annan nästa måndag. Funderar på spinning.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

jag är imponerad av dig som testar så mycket nytt :D

Hannastacia said...

Thank you dear. PUSS