Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Inget Guapos för moi :(

Saturday, January 16, 2010

Inget Guapos för moi :(

Å, va surt. Jag som såg fram emot att äta på Guapos när vi kommer till staterna. Nu när jag kikar på deras hemsida visar det sig att de bara finns i och omkring Washington (D.C, VA och MD). FAN! För er som inte hört talas om Guapos är det en fastfood-kedja i McDonaldsstuk, fast mexikansk. Helt underbart gott.

Bland annat har de fried yucca som alternativ till pommes. Jag tror det är nån slags rot eller del av nåt träd som man maler till mos och formar pommes av som man sen friterar. Lite trådigare än vanliga pommes och SÅÅÅ himla mycket godare.

Jaja, jag kommer ju komma till Virginia igen, så jag får väl hålla mig tills dess. Vi kommer antagligen hitta en massa annat götta att stoppa i oss... det är jag inte det minsta orolig för. Snarare att vi hittaar för mycket och kommer hem som dalleriga kanonkulor hela högen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: