Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Örebro motverkar vampyrdöden med nya skyltar

Saturday, January 16, 2010

Örebro motverkar vampyrdöden med nya skyltar

I år har Örebro kommun satsat på att sätta upp dessa skyltar över hela stan. På vissa trottoarer är varenda stuprör utmärkt med en skylt. det är ju jättebra. Nu när temperaturen, tack och lov, stigit är det ju förenat med livsfara att gå på trottoarerna och stora sylvassa istappar hänger ner från taken och bara väntar på att få ramla ner och spetsa nån stackars sate.

Tyvärr måste jag nog säga så¨vänjer man sig vid skyltarna. De sitter ju nämligen uppe hela vintern... även när det inte är risk. I början la jag märke till dom varje dag, men nu, när de verkligen finns risk har man blivit lite omedvetet luttrad skulle jag tro. En avspärrning har mer effekt. Dels syns den bättre och dels är den ju i vägen och man tvingas gå runt den.

Men ändock... bra gjort av kommunen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: