Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Väntar...

Saturday, January 23, 2010

Väntar...

Men åååå, vad jobbigt det är att bara gå och vänta. Ska på Step 1 klockan 11.00 med nya ledare... Micke H. Intressant med en kille som leder ett step-pass... känns ju lite tjejigt. Och det finns tydligen två av som Micke H och Micke J.

Liksom när jag jobbade kvällar, har jag väldigt svårt att ta mig för att göra nånting innan jag ska iväg. Blir en rastlös väntan av allt bara. Jag har i.o.f.s gjort nåt... jag har sytt upp axelbanden på ett linne. Eftersom jag inte har så mycket att fylla ut kläderna med är linnen alltid alldeles för urringade för mig och finns inget reglage måste de sys upp. Har en hel drös på hög för uppsyning... men efter ett tog tråden slut. Otroligt tråkigt, för jag hatar att sy och det hade varit skönt att få det gjort när jag väl kommit igång.

Efter passet ska jag gå till HM och försöka få en ny fransfärg (eftersom den jag köpte igår var tom för er som inte hängt med). Sen tänkte jag gå och prova Vagabondskorna igen. Jag verkligen hatar att köpa skor på egen hand. Vill ha med mig smakråd och nån som peppar till köp om de är bra. Ni vet ju om mitt stora problem med att ta beslut. Sen är jag också så himla trött på att köpa skor och grejer som jag sen när jag kommer hem och ska använda inte är helt nöjd med. Har ju en del par i garderoben jag i princip aldrig använt. Men det är väl en tjejgrej skulle jag tro. My guess är att jag kommer hem utan skor idag med... men det gör egentligen ingenting... det är ju ingen panik.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: