Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: bin Ladins kalsongman

Sunday, January 24, 2010

bin Ladins kalsongman

– USA kan inte drömma om att att få leva i fred om vi inte kan göra det i Palestina. Det är orättvist att ni njuter av ett tryggt liv när våra bröder i Gaza lider så mycket. Därför, enligt Guds vilja, kommer våra attacker att fortsätta så länge ni fortsätter att stödja Israel, säger bin Ladin.


Så säger Usama bin Ladin (eller i alla fall den som påstår sig vara han) på det band, adresserat Obama, där han även tar på sig attacken med bomberna i kallingarna. Och när man uttrycker det så låter det ju ganska rättvist. Ibland önskar jag att jag vore mer insatt i saker som politik och sånt, men inte så pass mycket att jag orkar läsa på. Ville nån berätta... som i skolan, skulle jag mer än gärna lyssna, men länge sträcker jag mig inte.

Hur som helst... spelar det någon roll egentligen om det var Usama och al-Qaida som låg bakom? kanske på så sätt att han ännu en gång bevisat sig smartare än andra genom att planera nåt som faktiskt nästan funkade.... Abdulmutallab kom ju på planet, eller hur? men ur terrorsynpunkt, tror jag den kommer fortsätta även om nån någon gång tar dö på gubben bin Ladin. den kommer fortsätta så länge USA inte låter folk vara i fred och kriga sina egna krig. Förbi är ju de tider då det handlade om att hjälpa till... USA vill ta över och regera andra... bestämma vad de ska göra, hur de ska leva och hur de ska dyrka USA.

Låt de sjuka religösa fanatikerna sköta sitt och sitt folk och försök istället styra upp ert eget land, som bara är skönt till sitt yttre. Men även den ytan börjar krackelera. Jag har dock inte gett upp hoppet på Obama... jag tror han är en reko man.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: