Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag lär ju ångra mig

Friday, January 22, 2010

Jag lär ju ångra mig

Jag har gått och varit godissugen sen igår kväll. Hela dagen har jag småplanerat vad jag ska köpa, men när jag väl kom till Ekershallen kunde jag inte bestämma mig och det slutade med att jag gick därifrån utan. Stolt som sjutton för att jag inte köpt nåt. Detta lär jag ångra senare ikväll, men då kommer jag inte orka ge mig ut och därmed blir det inget... och det är ju bra!

Skådade en ny variant i lösgodishyllan. Päronflaska! Alltså en colaflaska fast med päronsmak. Lär ju vara ljuvlig. Den ska jag testa nästa helg då jag redan planerat att det blir gottegrishelg med Bäjb, pizza och en stor skål lösgodis.

Återigen har jag fått skämmas på Ekersch. Idag var det inte pga av tjyveri, utan att köpet inte medgavs. Jag förde över pengar i morse så jag visste att jag hade och jag hann nästan ut innan jag blev stoppad av "ögat" och fick slokörat gå tillbaka. Jag drog kortet igen och samma visa denna gång. Tack och lov har jag ju mitt kreditkort som så många gånger räddat dagen vid såna här tillfällen. För säkerhets skull kollade jag nu och jag HAR pengar på kortet, så det var inte mitt fel, även om det såklart kändes så där i affären med ett tjugotal personers dömande ögon på mig. Snart vågar jag inte gå till Ekersch längre ju.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Christian said...

jag tvivlar på att dina päronflaskor finns i affärerna här :(

Hannastacia said...

Borde finnas på Matjätten för det är ju ICA (borde va samma godisleverantör)... fast å andra sidan har de inte skålarna så jag får la ta dom en annan gång, för skålar ska vi ju ha!!!