Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pånyttfödd

Sunday, January 17, 2010

Pånyttfödd

Gu, va skönt det var. Fick nästan lite vårkänsla nu när vädret blitt varmare och temperaturen nästan ligger på nollan. Blev till och med en liten extrarunda, så två hela timmar har jag varit ute och traskat i en rasande fart. Riktigt ont i benen nu. Skönt. Nu känns det som kroppen är helt genomsköljd av friskhet.

Blev uppraggad av ett fyllo på Ekershallen också, haha. Han var inte av den värsta sorten, utan verkade riktigt rar. När jag skulle betala stod han efter mig och började skämtsamt kommentera vad jag handlade och att julen var över. Artig som jag är skämtade jag lite tillbaka och det gjorde honom glad, det syntes. Han lukta inte speciellt gott och jag kan tänka att han är van vid att folk tiger tillbaka när han pratar och ger honom äcklade blickar. När jag hade betalat och skulle gå kom han springandes efter och sa: "Du tjejen... du skulle inte vilja hänga med på bio nån dag?". Jag avböjde och tyckte riktigt synd om honom när han slokandes med huvudet sa "Nä, jag misstänkte det, men ha en bra dag". Jag hoppas det löser sig för honom med livet. Han verkade ha en del hjärnceller kvar och skulle säkert kunna bli en riktigt redig människa om han bara fick den hjälp han behöver.

Nu, efter en alldeles utsökt frukost bestående av yogurt med müsli (som var underbart god) en dinkel och surdegssmörgås med ost, solrosskott och gurka är det dax för ett värmande bad med bubblor och en god bok (håller på med de sista kapitlen i Twilightserien bok 3. Den sista borde väl komma på pocket snart!)

Image and video hosting by TinyPic

No comments: