Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Redo för en ny vecka

Monday, January 18, 2010

Redo för en ny vecka

Sovit som en stock... sällan jag gör det söndag till måndag, men jag vaknade till och med av klockan i morse. Dagen kommer nog gå ganska fort, för jag är uppbokad hela dagen. Det är alltid skönt.

Och nu blir alla grinigt snikna artister glada, för nu ökar skivförsäljningen igen. För första gången sedan år 2000. De spånas om det beror på Ipred... eller Spotifyliknande program. Jag tror Ipred kan ha haft sin del i det hela, men i det stora är det nog streamingen som hjälpt till. Jag menar vad finns det för anledning att ladda hem en hel skiva när du kan spara hårddiskplats och lyssna på den på Spotify? Dessutom kan man välja vad man vill ladda hem, om man ska göra det, genom att sålla innan.

Jag står fast vid att jag med största sannolikhet säkert aldrig kommer köpa en skiva nånsin mer i mitt liv, men jag antar att detta är bra för de som absolut ska ha skivorna kvar. För min del räcker det gott och väl med streaming.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: