Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Arbetsveckan har redan nått mitten

Wednesday, January 20, 2010

Arbetsveckan har redan nått mitten

Veckan går med rekordfart. Jag kan inte fatta att det redan är onsdag. Inte för att det gör mig nåt att det går fort just nu... snarare tvärtom. Klev upp redan 4.30 och är ganska trött på att vänta på att få gå till jobbet. Yänk om man bara kunde få börja och sluta precis som man ville. Jag har en halvtimme flex att spela med på morgonen, men jag skulle lätt kunna börja en timme tidigare många dagar. Tänk va skönt att flexa hem en timme tidigare varje dag. Men icke! Nu är det ju iofs ganska fritt att gå ändå, men man vill ju inte gå back.

Historien om vansinnesfärden har nu nått kvällspressen. Jag kan nog tycka lite korkat om man vill undvika likanande händelser... detta var såklart prick vad de var ute efter när de spelade in och la ut det.

Mannen med det största storhetsvansinnet i Örebro fortsätter komma med nyskapande idéer om att göra om Örebro till ett slags litet Manhattan. Tidigare har han försökt få till ett rekordhögt hus, vilket inte gick igenom, men han står för de mesta nya byggnader
i stan och hans idéer är faktiskt lite roliga. Men det är inte gratis. Hans namn ska synas på hans verk och det tydligt. För inte länge sen byggde han om stadens arena som fick gå från det gamla hederliga namnet Eyravallen till det mer pampiga Berhn arena. Nu vill han bygga ett glashotell mitt på stan, mitt uppe på bron över Rudbeckstunneln som tar bilarna under och igenom stan på söder. Och det ser positivt ut för gubben Berhn denna gång. Igår erkändes idén och planprogram för bygget.

Huset i mitten finns alltså inte på riktigt... än.
Image and video hosting by TinyPic

No comments: