Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jeans - det bortglömda benplagget

Saturday, January 23, 2010

Jeans - det bortglömda benplagget

Sedan det blev kallt har jag i princip inte haft annat på mig än tajt, träningbyxor, mysbyxor och överdragsbyxor. Var en hel evighet sedan jag hade en jeansbyxa på. Eftersom jag vill veta hur skorna ser ut till en sådan byxa har jag nu dratt på mig mina svarta tajta jeans. Känns askonstigt. Skönt att känna att de inte sitter tajtare än förr i alla fall, haha. Känns tvärtom faktiskt! Men jag kommer antagligen frysa ihjäl för de är inte speciellt varma eller tjocka. Vad gör man inte för att prova ett par skor.

Jag kom på att jag ska gå förbi stationen också och hämta ut mina tågbiljetter. Har nämligen redan beställt dem till USA-resan. Smart som man är, passade jag på att boka redan nu då de är mycket billigare. Och hämtar jag dom nu kan jag sätta upp dom på kylen tillsammans med den utskrivna e-flygbiljetten, så jag blir påmind om härligheten varje gång jag ska ha nåt i magen. Great!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: