Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Varning för evil aliens

Monday, January 25, 2010

Varning för evil aliens

Har inte alls så farlig träningvärk som väntat. Lite i muskelfästet vid låret/höften med det är allt. Skönt.

Varning, Varning, Varning. Kunde inte låta bli att skratta när jag läste rubriken på Aftonbladet att experterna varnar. De det varnas för är aliens. De kan va farliga. Marek Kukula, astronom vid Royal Observatory i Greenwich, påstår att man i eftersökandet av liv på andra planeter utgår från att utomjordingar är vänliga.

Vem tror det? Inte jag. Varför skulle de vara det? Jag har ju i.o.f.s inte direkt mycket att utgå ifrån än filmer, men det är väl oftast inte direkt vänliga aliens i dom. Jag tror aliens är evil... och framförallt smarta. Ja, menar, de håller sig ju borta från oss. De tyder ju på intelligens bara det. I veckan hålls konferensen: ”Att upptäcka utomjordiskt liv och konsekvenserna av det för vetenskap och samhälle” i London. Jag tycker det är roligt att man ens utgår från att vi nånsin kommer få kontakt med aliens. Vi har ju inte fått det hittills efter årtionden av försök, så varför skulle vi få det i framtiden?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: