Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tänk att det ska va så omöjligt,,,

Saturday, January 23, 2010

Tänk att det ska va så omöjligt,,,

Efter att ha varit dötrött hela veckan hade jag hoppats på att få sova ut lite denna helg. Men icke.... 5.11 slog jag upp ögonen och sen dess har jag bara legat och glott. En timme stod jag ut och på pricken 6.11 gick jag upp. Det är skönt att vara morgonpigg, men nån måtta får det väl ändå vara. Kommer ju vara lika förbannat dötrött i kväll.

Kanske är det en mänsklig sängvärmare jag behöver. Det är bland det sjukaste jag hört, men tre Holiday Inn-hotell i Storbritannien ska testa den nya idén där en människa ikväll specialkläder av fleece ska lägga sig i sängen och värma upp den till hotellgästen. Snacka om slöseri på resurser... eller är det kanske en arbetsmarknadsåtgärd? Annars kan man ju tycka att det borde finnas andra sätt att värma upp en säng på.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: