Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nu ska jag bli lite politisk igen... men bara lite.

Tuesday, January 19, 2010

Nu ska jag bli lite politisk igen... men bara lite.

Om Sossarna med gäddhäng får makten kommer de ändra sjukförsäkringen till det här. Reinfeldt är snabb att svara att det är en fusköverenskommelse. Själv orkar jag inte ens läsa igenom det.

Det jag dock reagerar på är rubriken: De drabbade får inga svar. Man har i Aftonbladet fått följa utförsäkrade Alexandra Johansson som beskrivit hur hon gått från sjukskriven till utförsäkrad. Nu är Alexandra besviken på Sossarna eftersom de inte gett något svar på hur det ska bli för henne. Vad trodde egentligen Alexandra? Att de skulle ha färdiga individuella planer för alla utförsäkrade. Vore det inte lite att gräva sin egen grav? Politik handlar om att framställa saker så bra som möjligt utan att egentligen lova ett skit.Och att ge sig in i specifika fall vore ju fruktansvärt urbota dumt. Inse faktum Alexandra. Tiden med lyxen att kunna vara sjuk och leva ett normalt drägligt liv är förbi... vare sig vi har moderater eller sossar i regeringen. Hur tragiskt det än må va, är det bara så det är.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: