Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Friday is a fact

Friday, January 15, 2010

Friday is a fact

Tropisk temperatur på endast minus 5 grader ute enligt min termometer. Kan det verkligen stämma? Låter helt otroligt. Jag vägrar låta mig luras... Det är säkert skitfuktig luft så det känns kallare än nånsin. och hur som helst är det isande kallt på jobbet. Häromdagen när de mätte temperaturen på våra ytterväggar efter några dagars tjatande och klagande från oss, var det där 13 grader. Jag tycker det är en självklar arbetsmiljöfråga. Vi huttrar ju sönder. Koftan åker av precis innan man går in till patienten och på DIREKT efter man kommer ut... annars förfryser man på stört. Det är som tur är inte lika kallt inne på undersökningsrummen, eftersom de inte har några fönster. Annars hade vi ju knappast kunna tagit emot patienter ens.


Är det inte härligt att det är fredag så säg? Jag är utan tvekan helt tillbaka i min vanliga dygnsrytm. Det tog en vecka av tidiga mornar, men idag vaknade jag som innan ledigheten, klockan 4.30 och låg ett tag och glodde i taket innan jag gick upp. Både skönt och irriterande. Skönt eftersom det inte blir jobbigt att gå upp, men irriterande att jag åtminstone inte kan sova tills klockan ringer.

Blir träning efter jobbet idag. Kroppen är fortfarande mör, men jag tror mjölksyreproduktionen gått ner något. Man kan ju i alla fall hoppas.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: