Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vem bryr sig om Monas väska?

Friday, January 22, 2010

Vem bryr sig om Monas väska?

Mona Sahlin råkade ha en otroligt ful rosa väska a'la Louis Vuitton på ett gruppfoto med sina partiledarkollegor, som tycks blivit en snackis och uppröra folket. Anledningen är att väskan kostar 6000 kronor. Å, herregud... en halv månadslön! men seriöst... vem bryr sig? Politiskt inkorrekt? Jag tycker inte det när det gäller en enda jäkla väska (det är ju inte så att hon springer runt i svindyra märkeskläder hela dagarna) och denna ska hon till med ha fått i 50-årspresent.


I det stora hela tycker jag det är vansinne med alla dessa dyra märkesväskor... och alla dyra märkeskläder överhuvud taget. De är ju inte ett dugg snyggare än de billiga, snarare tvärtom kan jag tycka. Men nu springer varenda liten Stockholmssnorunge omkring med de dyraste väskorna de kan hitta. Allt tack var de så kallade stil- och modeexperterna Elin Kling och Sofi Fahrman. Jag tycker folk ska ge sig på dem i stället. De förstör ungt folk. Nu ska man inte längre bara vara benigt smal och dricka champagne på krogen längre, utan det ska lysa dyra kläder och accessoarer om dig. Dessutom ska du ha en och annan Restylaninjektion insprutad i överläppen och gärna ett par fasta runda köpta C-kupor. DÅ är du hipp i storstan.

Så, låt Mona konka runt på sina fula väska. Men hörni... var det inte bättre förr?


Image and video hosting by TinyPic

No comments: