Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: It's gettin hot in here

Sunday, January 17, 2010

It's gettin hot in here

Men jösses, vilken underbar väderprognos jag läser i Expressen! Trots att januari kan bli ganska kall, "lovar" SMHI att extremkylan inte kommer åter. Som om en sten lyfts från bröstet. En januari med solsken och lagom vinter kan jag väl stå ut med. Det blir ju hela tiden ljusare och vi är på väg åt rätt håll. Måndag och onsdag förra veckan när jag slutar 16.00 var det faktiskt fortfarande lite dag kvar när man kom ut från den instängda sjukhusbyggnaden.

Som om inte detta vore nog peppande nog, påstår också flera långtidsprognoser att våren kommer bli varmare än normalt. Härligt!

Det är inte bara ute det är varmare. Min inomhustemperatur har faktiskt ökat från 17 till 19,5. jag har lite svårt att tro det just nu eftersom jag fryser som bara den ändå, men tänker jag efter är det nog inte riktigt lika isande kallt.

Jag tror vi tar en kopp blåbärste för att fira!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: