Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det fula folkslaget

Sunday, January 24, 2010

Det fula folkslaget

Nu ska jag vara riktigt fördomsfull och "rasistisk" men jag undrar verkligen hur det kommer sig att i princip alla engelsmän är så oroligt fula. De är bleka, röda, lespar och har konstiga munnar och tänder. Och det är endast ett fåtal undantag som inte ser ut så... och det är dom som bli kändisar... de som är tillräckligt snygga för att kunna visa på bild och i tv.

Och ungdomarna... de är förjävliga rent ut sagt. De skriker och gormar och har sig. Totalt ohyfsade skitungar. Vad baserar jag nu detta på? Jo, för det första... jag har faktiskt bott i England under en kort period av mitt liv och dels kollar jag på en sån där brittisk skräpdokusåpa om engelska tonåringar som skaffat ungar.

Vad är det som gör britterna så fula och ohövliga då? Var härstammar de ifrån? Jag trodde faktiskt kom från samma typ av folkslag, men är det verkligen möjligt? och i sånt fall vad hände? Nåt Tjernobylliknande?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: