Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pärontårta ger bra energi

Wednesday, January 20, 2010

Pärontårta ger bra energi

Inte nog med att vi fick tårta, det var den absolut bästa sorten med. Williamtårta tror jag den heter... med päron och choklad. Kunde ju bara inte tacka nej till det. Det gav mig också en extra kick av energi till träningspasset. Återigen hade hon inte hunnit göra klart det nya, men lovade att det skulle va klart till nästa vecka, så vi håller tummarna för det. Detta börjar nämligen bli ganska tjatigt.

Nu får väl vintern ge sig snart. Det är så jäkla svårt och jobbigt att gå att man nästan bara vill lägga sig ner och ligga där och skita i att gå mer. Men det betyder INTE att jag vill ha tillbaka rysskylan som det faktiskt för bara nån vecka sen lovade att vi skulle slippa igen. Men nu har de tydligen ångrat sig. Fan att man aldrig ska kunna lita på väderrapporterna... förutom när de är negativa såklart. Då jäklar stämmer de ju alltid. Och lagom till helgen också. Skit också!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: