Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pengar in - pengar ut

Tuesday, January 26, 2010

Pengar in - pengar ut

Det är ju så härligt när lönen kommer in på kontot. Helt plötsligt har man massor med pengar... och sen betalar man räkningarna... och så finns knappt några pengar kvar. Jag brukar betala räkningarna så fort som möjligt... med omedelbar överföring. Inga förfallodatum skrivs in. Detta för att jag inte på nåt sätt ska tro att jag har mer pengar än vad jag egentligen har. Sen sätter jag genast över på sparkontot så jag har max 4000 kvar på kontot. Inte för att jag tror att 4000 ska räcka... jag menar bara en resa till Värnamo och tillbaka kostar ju dryga 800 kronor.

Det jag försöker göra är lura mig själv att jag har mindre pengar än vad jag egentligen har. På så sätt är jag lite mer sparsam. Sen får jag ju såklart sätta tillbaka pengar allt eftersom, men det funkar faktiskt har jag märkt.

Denna månad är ju som tur är kortare än normalt. Jag hade hoppats kunna spara lite mer, men hade glömt att jag dels varit sjuk tre dagar och dels hade slutfakturan på gamla mobben att betala. Jaja... jag har så jag klarar resan gott och väl, men jag vill ju inte ha kontot helt tomt när jag kommer hem.


Till en helt annan sak.... tv. Vad har hänt med tisdags-tv? och onsdags-tv med för den delen? Var är mina serier? Såld på hus, So you think you can dance eller Den indiska bebisfabriken är inget jag vill somna till! Jag vill ha en amerikansk serie. Inte för att jag nästan nånsin ser klart nåt avsnitt innan jag somnar, men jag ser ofta tillräckligt för att hänga med och det finns ju inte bättre att sluta ögonen till. CSI NY på måndagar och CSI Miami på torsdagar är vad kanalerna har erbjudit mig sen alla serier slutade innan jul. Ett förslag från min sida (om någon på TV4 råkar läsa detta) är att tidigarelägga Law and Order en timma på TV4plus så jag har lite större möjlighet att följa min gud Christopher Melonis äventyr. Och på tal om guden Meloni... varför inte sända en repris på Oz? Bättre serie får man fan gräva djupt för att hitta och det var bra länge sedan nu (serien är från 1997!!!, Jisses vad tiden går).


Nä, en apelsin och sen sängen... får väl försöka somna till NCIS: Los Angeles med LL Cool J. Blä!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: