Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Brangelina is no more

Sunday, January 24, 2010

Brangelina is no more

Och så tog det slut för gott (hoppas jag) mellan Brad Pitt och Angelina Jolie. det var på tiden. Jag har hela tiden tyckt Brad var värd bättre än så. Har alltid tyckt att Angelina inte verkar ha alla bestick i lådan. Jag menar... alla dessa barn hon skaffar och hennes utsvultna yttre tyder ju inte direkt på någon vidare mental hälsa.

Alla barn ska såklart bo hos Angelina och det skulle inte förvåna mig det minsta om hon dubblar de sex nuvarande till ett dussin nu när hon kan. Fått för mig att det är Brad som satt stop för att det inte redan skett. Visst, Angelina adopterar barn som har det svårt, men i hennes fall tycks det mer vara ett sjukligt begär att rädda världen än av omtanke av barnen.

Jag hoppas Brad tar sitt förnuft till fånga och går tillbaka till Jennifer Aniston. Jag har inte speciellt mycket för henne heller, men hon verkar i alla fall redig och de hör ihop på nåt sätt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: