Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vem är Victoria att döma?

Sunday, January 17, 2010

Vem är Victoria att döma?

Enligt "säkra källor" är drottning Silvia och Victoria mindre nöjda på lilleman Carl Philip för hans val av donna (Sofia Hellqvist). Den pryda storasyrran ska till och med vara "rasande". Tydligen var det inte poppis att bryta med Emma Pernald och att han sen väljer en bimbo som Sofia ska inte gjort dem gladare.


Om vi utgår från att detta är sant (vilket vi såklart inte kan veta eftersom jag läser det i kvällspressen) undrar jag vem sjutton Victoria är att döma lillbrorsan? Har hon glömt vem hennes Daniel var innan han blev "kunglig". Det var svårt att få honom att bli accepterad och det kan inte varit direkt roligt för vare sig henne eller Daniel... och nu ska hon utsätta Carl Philip för samma sak?

Jag är dock inte helt övertygad om att de är så himla rasande. Calle Phille har konstaterat att han varken kan eller vill säga nånting om hans påstådda romans, så jag kan tänka mig att pressen betalar ganska bra till den som har "info" om situationen.,, vare sig den är helt sanningsenlig eller inte. Och hur kul hade det varit att läsa att kungahuset varit helt nöjda?

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Unknown said...

Jag har alltid hoppats att Carl Philip skall revoltera mot kungahuset sedan han fråntagits sin rätt att bli kung. Jag har för mig att tronföljdsreglerna ändrades EFTER att han föddes, i alla fall kommer jag ihåg att ha läst på förstasidorna då att "en kronprins fötts", och att det på den tiden inte var tal om annat än att CP skulle bli kung. (Om man inte var republikan, för då skulle tronen stå dammig och tom.)
Han verkar ändå (utåt sett) ta det ganska samlat, men någon gång under sin uppväxt måste han ha känt sig bestulen på sin födslorätt. Av sin syster!
Jag har själv en storasyrra, och vet hur konflikter med sådana kan vara. Och det över småsaker...
Min förhoppning är att han fläskar på ordentligt med fester, fotomodeller och fartfyllda bilar. Typ tjugo gånger värre än sin far, innan han stadgade sig. Och skiter fullständigt i vad hovets pressfolk säger är passande.
Lämpligt svar vore:
- För mig skulle det passa att bli kung!