Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Som en tiger?

Saturday, January 16, 2010

Som en tiger?

Inte helt olikt en tiger har Tiger Woods valt ett ermemitliv efter skandalen med hans många kvinnor och otrohet. Tigrar lever nämligen ensamma och därför träffas honor och hanar bara under en kort tid i samband med parningen. En livsstil han tycks anammat helt.

Han har legat och lurpassat på okänd ord, och nu attackerar han med full kraft... kanske. Ryktet (som sattes igång av Russel Simmons) är nämligen att Woods nu ska donera en enorm summa pengar till offren i Haiti. Medmänsklighet? Man har ju verkligen själ att ifrågasätta hans intentioner om ryktet nu är sant. Det skulle ju kunna vara ett drag för att försöka återställa ordningen... eller åtminstone försöka. Och alltid är den nån som faller för det. Woods har ju en del att reparera om han nånsin ska kunna se folk i ögonen igen. Oavsett intentionerna hoppas jag ryktet är sant för oavsett var pengarna kommer ifrån och vad syftet med donationen är, så behövs de ju.










Otroligt gulliga vita tigern Odin på Six Flags Discovery Kingdom Zoo utanför San Francisco

Image and video hosting by TinyPic

No comments: