Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Goel Ratzon

Saturday, January 16, 2010

Goel Ratzon

Goel Ratzon, 60 från Tel Aviv, verkar va en riktig stjärna. Goel och hans lilla "familj" på 32 fruar och 89 barn (som alla heter Goel!), levde allihop tillsammans i tre lägenheter som var mörka, trånga och smutsiga. Kvinnorna, som bekrivs som zombies och hade tatueringar med Ratzons namn och ansikte, hade sexschema och var tvungna att följa en lagbok, där påföljden var böter och fysiskt våld om de inte lydde den.



Ratzons lagbok

1. Ingen kvinna får behandla en annan kvinna nedlåtande eller angripa henne fysiskt eller psykiskt. Den som upptäcks av Anonym (så kallar Goel Ratzon sig själv) när hon gör det, får böta 200 shekels (380 kronor) för familjens bästa.


2. Ingen kvinna får förhöra en annan kvinna om vart hon ska gå, om det inte är så att hon undrar om hon kan köpa något till någon. Överträdelseböter: 190 kronor.


3. Att prata är förbjudet i alla rum utom vardagsrummet. Ingen får prata nonsens. Böter: 380 kronor.


4. Ingen får sitta och lata sig när det finns disk eller städning att utföra eller barn att ta hand om. Den som upptäcks när hon latar sig får böta 3 800 kronor.


5. Om två kvinnor bråkar så kommer båda att straffas som medansvariga och får böta 3 800 kronor.


6. Anonym får inte tillfrågas när han kommer hem, var han är eller vart han ska. Anonym kan stänga av telefonen om han får onödiga frågor och ger böter på 755 kronor till den som bryter mot detta.


7. Anonym bestämmer vilken kvinna som ska komma till honom, och vilken som inte ska göra det, allt enligt hans behov. Man får fråga om man får vara med, men man måste acceptera svaret utan att klaga, tjata eller göra miner. Böter: 574 kronor.


8. Anonym får inte avbrytas när han pratar. Om Anonym pratar med någon annan om något som inte berör någon annan så får man inte lägga sig i om inte Anonym beslutar sig för att inkludera någon annan i konversationen. Böter: 960 kronor.


9. Om Anonym säger åt någon att göra något, måste hon göra det omedelbart, utan att säga "okej" eller ignorera honom. Om hon har begått ett misstag som han påvisar, får hon inte upprepa misstaget. Den som inte gör det han ber omedelbart får 580 kronor l i böter.


10. Inget arbete får utföras när en vuxen man är i huset. En vuxen man är en man över 12 år. Böter: 5 800 kronor



Kvinnorna beskriver honom som Messias och Ratzon själv beskriver sig som helt och hållet perfekt. "Jag har alla de egenskaper en kvinna vill ha".

Jag behöver väl knappast beskriva mina åsikter om detta. Religiöst pack sammanfattar det ganska bra. Och nu är det slut med det goda livet för Ratzon. Han kommer att åtalas för en rad brott från övergrepp, till slaveri och våldtäkt.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: