Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Trötter

Monday, January 25, 2010

Trötter

Träningvärken är fortfarande inte så himla farlig, men jag känner hur den smyger sig på mer och mer. Det börjar bli väldigt svårt att lägga det ena benet över det andra och det börjar även kännas lite i ljumskarna. Men jag är trött. TRÖTT, trött, trött. Kände att jag hade kunnat somna ståendes i hissen nyss om jag bara tillåtit det. Detta trots att jag hade en bunt journaler på säkert sju kilo i famnen.

Har försökt hela dagen att boka om mitt skivstångspass i morgon till en step, men det är ju helt och hållet omöjligt. Om man inte är med exakt klockan 21.00 tre dagar innan passet kan man glömma att få plats. Om man inte har turen att någon bokar för säkerhets skull och avbokar precis innan tiden för avbokning går ut (90minuter innan passet börjar). Får hoppas på det.

Idag blir det vila från träningen. Istället ska jag ta en promenad och förlägga den så jag kommer över stan. Där ska jag köpa mina skor... är helt bestämd nu att jag vill ha dom. Vad finns det att tveka på liksom? Kan jag inte använda dom i USA kommer jag ju ändå få användning för dom här hemma. Sen ska jag kika lite efter en BH och ett rött läppstift, som jag fått för mig att jag vill ha. Får väl se sen om jag vågar använda det.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: