Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Seeegt som hemkola

Monday, January 18, 2010

Seeegt som hemkola

Just nu går det segt. Eftersom jag trodde jag skulle ha fullt upp och snudd på inte hinna med skruvade jag väl upp tempot och blev färdig snabbare än väntat. Jag har inget jag känner att jag kan starta upp nu heller där jag kommer nånvart innan det är dax att gå hem. Men det har varit en bra dag fram tills nu, så jag ska väl inte klaga.

Idag var det halt på jag säga. Jag hade svårt att ens ta mig hit. Isgata med lite vatten på. Bilarna bara stod och slirade vid grönljus. Riktigt otäckt. Jag var bara tvungen att skicka ett varnande sms till mor, men det hann hon inte se fören hon var framme ändå. Skönt faktiskt att inte köra bil när det är så här... dock tror jag faktiskt det är lite lättare än att gå.

Sitter nu spänt och väntar på aerobicspasset jag ska testa. Tror inte alls det är min bag. Jag har svårt att se hur man kan ta ut sig fullt på platta golvet med en massas danskombos. Jag fullkomligt ÄLSKADE aerobics förr, men det var ju innan jag tränade på riktigt... när man gick på passen i princip som substition till dans. Men jag kan ju ha fel.

Men först... lite köffe!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: