Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mardrömmar igen

Tuesday, January 26, 2010

Mardrömmar igen

Jag begriper inte varför jag börjat drömma mardrömmar så ofta. Det är så jäkla läbbigt. I går började drömmen genast när jag somnat (tror jag med tanke på att jag vakna av drömmen 23.00 och hann med en hel del).

Drömmen började med att jag gått och lagt mig (som på riktigt). Helt plötsligt ringde på dörren och utanför stod två killar jag känt i det förflutna. Jag har inte träffat någon av dom på riktigt på många år och de har ingen som helst koppling till varandra. De kom in och började jäklas och restas genom att ta grejer och sätta på hög volym på tv:n o.s.v. Helt plötsligt låg de i min säng och breve dem låg Kirsi, en av sekreterarna på mitt jobb. Där låg de och kollade på tv. Kirsi meddelade att hon sett Christian cykla omkring på gården och eftersom jag tyckte situationen var otäck började min kamp för att ta mig ut till honom. Men gästerna i mitt hus ville inte låta mig gå. Istället började de dra och slita i mig, medan jag försökte knacka på fönstret för att få min älsklings uppmärksamhet. Han cyklade lugnt omkring därute på gården. Stort fokus här låg på alla mina munkjackor. Jag försökte nämligen få tag i en att sätta på mig, men vilken jag än försökte med, var nån av gästerna där och tog den i från mig. Sen började det välla in folk... folk från det förflutna, kollegor och nuvarande vänner och bekanta. Lägenheten blev full på nolltid, men då expanderade den och så fortsatte det. Jag fortsatte vilja ut och de fortsatte hålla kvar mig.

Tillslut vaknade jag sådär som på film. Satte mig upp och hyperventilerade. Fy, va läbbigt. Jag var tvungen att gå upp och gå omkring och kolla läget flera gånger innan jag kunde slappna av nog att somna om.

Jag kan inte begripa vad drömmen handlade om... ingen logik som vanligt. Speciellt inte med alla dessa människor jag inte trodde jag ens mindes. Kanske var det aliens? För de finns mitt ibland oss... inte i rymden, enligt professorerna på konferensen: ”Att upptäcka utomjordiskt liv och konsekvenserna av det för vetenskap och samhälle” i London, jag pratade om igår.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Christian said...

stör mig ALDRIG när jag cyklar omkring i ghettot!!! :D