Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Påver Anka

Saturday, January 02, 2010

Påver Anka

Nu får Anna Anka börja hålla hårt i plånboken. Paul fryser hennes tillgång till hans plåska, sånär som på 5000 dollar i månaden. En rejäl peng för oss vanliga dödliga, men för den summan blir det inte många diamanthalsband att smycka upp den beniga kroppen med.

I Anna Ankas jul skröt hon för Anna Skipper om vara en av de få i världen som endast hade 10% kroppsfett. Må så vara, men undrar om inte några gram till skulle hjälpa henne fylla ut de där rynkorna i nyllet som lägger till minst 10 år på hennes utseende mot hennes biologiska ålder på 38.

Men Anna ser inga problem med sin nya knapra inkomst, för hon gillar att arbeta. Mmmhmm, arbeta? Menar hon att visa upp sina rikedom i tv? För det blir ju lite svårt när hon inte längre har den... rikedomen alltså. Anna, som menar att Svenska folket skulle mass-suicidera om de visste hur mycket pengar hon fått från tv3, har säkert fått in en del egna pengar, visst... men nu gäller det för henne att hålla intresset uppe hos tv3 också för att pengarna ska fortsätta rulla in . Med tanke på hur otroligt URUSELT Anna Ankas jul var tror jag faktiskt tv3 tänker lite mer noga innan de satsar alltför mycket pengar på problem som inte har nån annan mening än att visa upp Anka. Hennes sexfixerade skämt börjar bli lite väl tråkiga och förutsägbara och hur kul är det att se Anna som vanlig, hederlig människa nu när hon snart inte längre är Mrs Anka?

Nä, Anna är på väg utför, i samma takt som lavinen i Åre. Snart har vi glömt vem Anna Anka är/var. Underbart är kort, eller hur Anna?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: