Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Smällare och raketer

Saturday, January 02, 2010

Smällare och raketer

Seriöst? Varför förbjuds inte skiten? Varje storhelg som innefattar smällare och raketer kan man dagen efter läsa om bortsprängda lemmar, ögon och dylikt. Är det verkligen värt det?

Och det finns ingen hejd på skjutandet. På nyårsafton stod jag och Bäjb i hans kök som har ganska bra utsikt över Värnamo stad. Från alla hörn och kanter kom raketer. Mitt bland hus, bilar och gångbanor. Räcker det inte med den mängd smällare städerna köper in för miljoner varje år? Nä, man MÅSTE tydligen riskera sitt eget och andras liv för att få lite lite mer. Några fingrar, händer eller kanske till och med armar mer eller mindre tycks inte va så jäkla noga. Det är dessutom vuxna människor... i alla åldrar som utför vansinnesskjutandet... och så lär vi barnen också. Fint!

Nä. förbjud skiten och spara skattebetalarna lite stålarsch while we're at it.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: