Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Släpp Brittan fri!

Thursday, January 14, 2010

Släpp Brittan fri!

Pappa Spears verkar inte släppa taget om sin dotter. Han har fått domstol att förlänga förmyndarskapat ytterligare tre år. Detta trots löften om att släppa henne fri efter gott uppträdande och slutförd turné.

Beskedet ska ha gjort Brittan vansinnig varav pappan hotat med återinläggning på psyk. Men seriöst... vem fan skulle inte bli tokig av en sån grej? Jag måste ifrågasätta hans motiv. Då... för tre år sen, var det kanske nödvändigt, men man måste släppa i rätt tid. För Britneys psykes skull kan det ju aldrig vara bra att hålla kvar järngreppet. Jag tror snarare att pappa Spears fått försmak för dotterns förmögenhet och gärna hänger kvar vid den ett tag till och tydligen så till den grad att det är värt att offra sin dotters mentala välmående. Stackars Brittan.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Anonymous said...

Helt riktigt! Det handlar om att använda henne som en pengakalv då det är hon som drar in stora pengar åt alla andra runtomkring sig medan hon själv endast har en veckopeng på 1500 dollar att spendera. Av sina EGNA pengar. Det är så sjukt så det är vansinnigt.