Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Calle Philles nya brutta

Thursday, January 14, 2010

Calle Philles nya brutta

Carl Philip har ny tjej, heter det i tidningarna. Vad jag kan förstå av det som skrivs är det dock inte helt bekräftat att det verkligen är så. Men nu har de väl inget val, för nu har tidningen sagt att det är så. 25-åriga Sofia Hellqvist var med i Paradise Hotel 2005 och dessutom har en del utvik i diverse herrtidningar i bagaget. På sidan 4: debatt i Expressen kan man läsa Elita Löfblands tankar om "romansen". Hon skriver bl.a:

Moralpaniken kommer med all säkerhet att bryta ut. "En prins ska ha en flicka av börd."



Nu är väl inte Elita den brightaste människan som finns (fördomar? nä... Elita är bevisat blåst... remember Big Brother?) men jag tror Elita har rätt. Är verkligen en utvikningsbimbo tillräckligt fin för en prins? Det tog lång tid för kungahuset och stenåldersmonarkisterna att acceptera Daniel Westling som kronprinsessans val. Men Daniel lyckades. Kommer Sofia att göra det med? Det återstår väl att se, men först ska väl kanske bekräftas att de faktiskt är ett par, dontcha think?

Image and video hosting by TinyPic

No comments: