Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Flipp blir flopp, fast flippar ändå

Thursday, January 14, 2010

Flipp blir flopp, fast flippar ändå

Man vill titta när det passar... eftersom man kan. Det är ju inte så konstigt. Borta är tiderna när du måste sitta bänkad i tv-soffan klockan 19.00 för att kolla på nyheterna och vara klar för kvällen klockan 21.00 när favoritserien börjar. Du kan helt enkelt ladda ner den och kolla prick när du vill... när du har tid. Dessutom slipper man jobbigt säsongsuppehåll och kan följa din serie utan att glömma vad som hänt i tidigare avsnitt. Klart det är mer praktiskt att ladda hem.

Problemet med detta är dock att serierna riskeras läggas ner, då de har färre tittare som genererar pengar. Suckert! en serrie som hotas av just nedläggning är "Heroes", som är den mest nedladdade serien på Pirate Bay. Massvis med folk vill ju alltså se serien, men skapar på egen hand en risk att de inte kommer få göra det. Och självklart måste tv tjäna igen de pengar de betalar för rättigheterna att köpa in den.

Ja, jag har då ingen lösning om inte tv börjar syssla med välgörenhet,


Image and video hosting by TinyPic

No comments: