Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Peter Wahlbeck i spandextrikåer!

Friday, January 08, 2010

Peter Wahlbeck i spandextrikåer!

Yiiiizz, vilken syn. Nästan så jag måste kolla på Let's dance ikväll bara för att få se detta. Jag har alltid avskytt denna man... ända tills en del för nåt eller nåra år sen då. D. Aggerstam visade några underbara klipp. på Youtube. Då vände det... för det var så otroligt roligt att vi höll på att skratta sönder. Har försökt hitta klippet hela dan, men inte lyckats.

Ok, årets deltagare då... I spy with my little eye:

Willy Björkman - Willy är såklart tänkt som årets Peppe Eng, Lasse Brandeby o.s.v. Vore det inte bara för urkul om Willy faktiskt var en hejare på att dansa?
Victoria Svensson Sandell - Who? Är det fotbollstjejen? (svårt att se på bilderna och jag hittar banne mig ingen info om deltagarna). Kan ju bli intressant i sånt fall. Hon är ju aningens butch.
Peter Wahlbeck - Nuff said above. Kommer bli urkul att se Mr Spagetti röra sig över dansgolvet.
Gudrun Schyman - Usch, jag skäms bara jag hör hennes namn. Hoppas hon ryker kvickt. Hon flyttar sig själv i alla fall om man ska tro hennes partner (full pott för den kommentaren).
Marcus Birro - Jag är lite anti Birro bara för det faktum att han är poet och jag inte begriper mig på poesi, men vem vet... poeten kanske kan dansa.
Agneta Sjödin - Agneta verkar tippas bli nån mat-Tina eller Laila Bagge. Jag tror faktiskt inte det av nån anledning. Jag tror hon kommer vara stel och fumlig... bara en hunch.
Molly Sandén - Molly har säkert dansat tidigare. Hon ser ut att vara en sån där tjej som tävlat i disco- eller jazzdans när hon va yngre (om man nu kan bli yngre).
Jan-Olof "Janne" Hansson - Nä, just ja, han hade ju hjärtfel och blev utbytt mot Rabih Jaber men vem sjutton vill se honom. Han är ju inte ens känd på riktigt.
Claudia Galli - Tre kronor? Är hon fortfarande med i gamet? Visst har hon varit med i Parlamentet eller nåt? Har för mig hon inte var så jäkla lattjo.
Mathias Andréasson - Mathias måste kunna dansa... annars blir det pinsamt. Han är ju en sån där svärmorsdrömskille som ska va bra på allt. Om inte... åker han i soptunnan.
Elin Kling - Åååååå, vad jag hoppas hon är kass. Jag skyr denna människa som pesten. Har vi inte nog med benrangel bland modeller och stilikoner även utan Elin Kling, som kom från ingenstans och för mig likaväl kan krypa tillbaks dit genast.
Stefan Sauk - Mmm, jag tror på Stefan. Han har det där machoman-utseendet och kan nog va haj på att dansa.


För att undvika en repris av förra årets drabbningar (Mojje Johansson drabbades av en hjärtattack, Magdalena Graaf fick en hjärnblödning, Laila Bagge höftinflammation, Elisabet Höglund knäckte revben och fick ett inflammerat knä) får i år alla deltagare gå igenom en läkarundersökning. Smart drag. Man får ju faktiskt tänka på att detta är människor som kanske inte rör sig alls till vardags, som nu ska träna stenhårt under lång tid. Det är ju som upplagt för skador egentligen. Och nåt lär väl hända i år med kan man tro, även fast de redan försäkrat sig lite genom att utesluta bonden med hjärtfel. Willy te.x är ju inte helt i form för smidiga och konditionskrävande övningar.

Ja, jag ska kolla på Let's dance i kväll, men jag betvivlar starkt jag kommer följa det. Jag tycker helt enkelt inte det är speciellt kul och dessutom spyr jag på musiken. De kan fan konststycket att förstöra varenda populär låt och dessutom förstör det danserna. Och sen ska vi inte tala om Labretta-Linda Sundblads hemska introlåt, som spelades i varenda affär jag var i idag.

Bara att luta sig tillbaka nu då... om 10 minuter börjar danskalaset.

Jaha, och nu minsann, uppmärksammar vi kungen i Expressen i alla fall.

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

mamsen said...

Willy, helt klart min favvo i detta sjuka spel, min favvo annars också.... finns ingen som Willy...
haha. Ska jag säga något om de andra tja, dansen vet i katten men, Sauk,en grabb som mormor!!.. gillar, undrar han tycker det.?lol