Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mitt Let's dance-intresse slutar här

Saturday, January 09, 2010

Mitt Let's dance-intresse slutar här

Jag lyckades faktiskt ta mig i genom hela Let's dance igår... dock måste jag erkänna att datorn va i knät hela tiden och jag tittade väl kanske inte så där jättenoga, men jag kan nog i alla fall uttrycka mig om programmet.


I det stora hela ÄR programmet faktiskt ganska skräpigt och tråkigt... jag kan bara inte förmå mig att tycka annat. Men i övrigt... ja, Claudia var ju faktiskt bäst. Willy var riktigt rar tycker jag. Han kämpade på, men med bockad rygg och tung mage kan det inte vara så lätt. Jag älskar att Elin Kling dans blev klassad som poserande... hon tycker bara hon är för snygg den bruden. Gudrun var inte riktigt så pinsam som jag hade hoppats, men nåra snygga ben kan jag INTE hålla med om att hon har. Jag tyckte Sauk var bättre än vad poängen av juryn sa... Han lyckades med konststycket att ha en dansares hållning... sen om det är så snyggt på en otränad karl med gubbamage är ju en annan femma. Fotbollsflatan Victoria var faktiskt ganska graciös... för att vara hon då. Det hade jag inte trott, medan Molly var precis lika graciös väntat. Mathias var väl ok, men jag trodde nog han skulle gjort bättre ifrån sig. Han är ju för sjutton pojkbandssångare! Peter Wahlbeck och Marcus Birro kan man ju inte säga s¨mycket om. de tog sig igenom en vals, men det visar ju inte så mycket om hur de är som dansare i det stora hela. Valsen är ju nämligen ganska lättstyrd av partnern. Rabih och Agneta då... Hmm, ja, vid det här laget hade jag tröttnat och kollade inte så noga. Det jag såg var väl ok. Jag ifr¨ågasätter fortfarande Rabihs medverkan överlag.

Det bästa med hela programmet tycker jag ändå var att David Hellenius och Renée Nyberg har gift sig. Nä, jag bryr mig faktiskt inte ett skit om att de gift sig, men jag tycker det var coolt hur han avslöjade det och att de lyckats hålla det hemligt... både innan och så pass långt efter.

Sådärna... nu betvivlar jag att det blir mer Let's dance för min del.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: