Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Paradisvärme på Ekersgatan

Wednesday, January 06, 2010

Paradisvärme på Ekersgatan

Gud så effektiv jag lyckats vara sen jag kom hem. Jag har redan packat upp (tvättade i förrgår så det var bara att hänga in i garderoben igen... lyx), gått igenom reklamen, och tränat.

Det var 17 grader i min igloo till lägenhet när jag kom hem. Inte alls bekvämt. När Rolle var sjuk och frusen köpte mamma en varmluftsfläkt som jag nu fått ärva. Den är helt underbar vill jag bara berätta för er mina vänner. Jag har den riktad mot mig i soffan och nu kan jag sitta här i bara linne! Rekommenderas starkt till alla fryslortar out there. Ända nackdelen är att den låter som Christians gamla microvågsugn, men det är det värt.

För att värma upp mig lite mer efter den långa bilresan ska jag nu ta mig ett hett bad och efter det blir det att laga lite smarrig spenatsoppa med ägghalva. MUMMA!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: