Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nu smakar kaffet mumma igen

Friday, January 08, 2010

Nu smakar kaffet mumma igen

Lite kaffebryggaravkalkning och kaffet smakar som finaste champagne. Kaffenarkoman som jag är brukar jag inte bry mig så mycket om precis hur kaffet smakar... det är gott oavsett. Kaffet är ett måste. Finsmakaren i Värnamo tyckte annolunda och köpte avkalkning till bryggaren. Jag måste erkänna att det vart en rejäl skillnad på smaken och det till det bättre. So... när jag kom hem och skulle ta första koppen från min bryggare höll jag på att spy rakt ut. Det smakade mer som nån typ av lösningsmedel än kaffe och istället för att bli nöjd och glad efter morgonkoppen, blev jag illamående.

Igår köpte jag min egen flarra avkalkning och nu smakar kaffet som om det var gjort på finaste bönan. Går raskt in på kopp nr två.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: