Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Darn hövveplåga

Thursday, January 07, 2010

Darn hövveplåga

Nu har jag haft ont i huvudet i 1½ dygn. Inte alls roligt. Vätskebrist är det inte för å så jag har pimplat i mig. Nä, det måste va spänningen från all halkkörning jag tvingats utsätta mig för dessa två dagar. Nu är bara frågan hur jag ska få den att försvinna för den är fan inte bekväm.

Men... jag har i alla fall ingen 20 cm sax i huvudet (vad jag vet... och om jag har det, kan man verkligen fråga sig hur den hittat in dit) som denna kvinna hade i maggen.


Jävla läbbigt hörni. Det var under en 14 timmar lång bröstrekonstruktion (låter otroligt långt för att vara en sån operation) som saxen helt sonika glömdes bort och när Hildergunn (stackars människa att ha det namnet förresten, men det kan ju inte hon rå för) vaknade hade hon fruktansvärt ont i bröstet och magen... något som senare genom röntgen visade sig ha en ganska logisk förklaring.

Otroligt att det händer. Jag har ju själv stått och sett hur sköterskorna beter sig under operationer. Det har en överjävlig koll och räknar allt! om och om igen! och upprepar varandras räkning också! Det är ett konstant eko i op-salen.

Op.syster 1: "Sax ögon rak 20 cm, 1 st..."
Op.syster 2: "Sax ögon rak 20 cm 1 st... "

Dessutom räknas allt innan och efter operationen... igen. Dessutom borde en 20 cm lång sax inte va så lätt att tappa bort... oavsett hur grötigt det är där inne. Man kan ju hajja att hon hade ont. Och i 10 veckor. DAMN!

Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Staffan S said...

Jag kommer ihåg att det var ett evigt räknande när galler kom ned från op för disk. Var allt med. Och sen när vi ordnade olika galler inför steriliseringen. Var samtliga instrument med. Signering i gallerbok. Då var det tidigt sjuttiotal och S:t Görans sjukhus. Bra extrajobb när man studerade.