Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: I'll make an excellent dixie chick!!!

Tuesday, January 12, 2010

I'll make an excellent dixie chick!!!

Nä, gott folk, nu kan jag inte hålla mig längre.

VI SKA ÅKA TILL SÖDERN!...

Nej, inte småland... den riktiga:
The Southern United States...
Mother-freakin' Dixie!

Oh Yeah, now it will!

Det hela började på julafton när vi satt hemma hos Bäjb och Otto satt och tjöta i hörnet om nån festival och att åka till Texas. Varken jag eller Bäjb lyssnade så noga och fatta nog inte att han menade allvar, men det var det visst. Otto (=Mikael då) har tydligen varit där förr och har en polare som erbjuder husrum i sitt hus under festivalen.

Festivalen då? Tja, inte vet jag vad det är. Nån slags amatörfilm/musik/interactiv-festival som heter SXSW (South by Southwest) och då är i Austin, Texas. Jag bryr mig inte så mycket egentligen för det kommer bli så jävla coolt oavsett!

Medverkande på resan är alltså Otto, Bäjb, jag, Pontus a.k.a Pottan, Mr P-man, P-nut, Tiger P o.s.v. och Geten (nån Gbg-kille jag faktiskt inte har en aning om vem han är utanför cybervärlden). Som planen ser ut nu flyger vi till Houston den 13 mars och stannar för rymdäventyr där över helgen. Sen till Austin och festivalen. Vecka två blir det roadtrip i den djupa södern med allt som hör därtill. Besök i New Orleans och Memphis är givet. Och det är i Memphis resan slutar den 26 mars.

Och idag fick jag beviljat ledigt från jobbet och as far as I know, fixar Otto med bokning av resan i detta nu. Jag är så pepp att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nyp mig nån, snälla!!! Och det är bara två månader nästan exakt kvar.

Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

Staffan S said...

Det låter härligt. Ser fram emot din reserapport!
Själv bokade jag en Londonresa och fotbollsmatch med min son i London just nu i kväll. Och det går av stapeln i januari. Dom har ju oerhört mycket vinter nu. Men jag tror på en tidig vår?

Christian said...

riktigt så gick det faktiskt inte till, otto frpgade mig redan i oktober om jag ville fälja med och jag blev sugen redan där och då, sen har vi inte pratat om det pga yttre omständigheter och nu kom det på tal igen vid jul. så, pappa c har varit högst medveten om detta äventyr i trenne månar :D

Hannastacia said...

London låter skoj, Staffan. Klart vi ska få en tidig vår... det är vi värda efter en sån här vinter.

Jaså du Herr Hjort det visst du. Jaja, men så där fick JAG veta i alla fall :P

CIBag said...

Vad kul :) Nu får du skriva nedräkning i almanackan så du ser exakt hur många dagar d är kvar varje dag ;)