Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dubbelt så stort nylle efter hårfärgning

Wednesday, January 13, 2010

Dubbelt så stort nylle efter hårfärgning


Jag satt precis och tänkte på att jag snart måste färga håret igen... känns som jag gör det jämt, men ska jag vara mörk antar jag att jag får stå ut med det. Anyways... samtidigt som jag satt i den tanken skummade jag igenom Expressen och ögonen fastnade på rubriken: Lotta färgade håret - fick allergichock. Creepy. Hennes ansikte svullnade upp efter att ha färgat håret med en mörkbrun färg från Schwarzkopf . Jag använder ju Schwarzkopf då och då. Jag tror dock inte det har med märket i sig att göra, utan hur man individuellt reagerar på just de ämnena som finns i just den hårfärgen. Lotta ska ha gjort allergitest inför varje gång hon färgat enligt artikeln, vilket tyder på att hon antingen inte färgat förut eller har andra allergier. Annars orkar man ju inte hålla på med såna tester varje gång eftersom de tar 24 timmar. Läbbigt i alla fall.

Jag har inte alls den träningsvärk jag räknat med att ha nu på morgonen. Dock betyder ju inte det att den inte kommer. Ska nog ändock försöka mig på ett pass bräda/medel efter jobbet. Men först är det dax att jobba igen... ska se hur det går nu när jag inte kan tänka på annat än kommande Texas-resa.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: