Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Farligt nära decapitation of finger

Tuesday, January 05, 2010

Farligt nära decapitation of finger

I går höll jag på att förlora toppen av mitt vänstra långfinger. Efter att ha rensat en grillad kyckling med kniv utan att snitta i några utstickande kroppsdelar, skulle jag ta en påse ur nedersta kökslådan för att slänga resterna av kycklingkadavret i. Tar ut påsen och tar i för att stänga den överfulla lådan och PANG! Lådan åkte igen alldeles för lätt och innan jag hann ta bort handen som samtidigt tryckte ner påsarna som hängde över lådkanten.

Smärta gott folk, smärta! Lådan åkte igen rakt över leden på långfingret och jag trodde allvarligt att livet var slut. Ni vet när man slår tån i tröskeln? INGET mot detta. Dubbel smärta minst. Efter att Bäjb tvångsspolat iskallt vatten på fingret i vad som kändes som timmar (det kalla gjorde att smärtan spreds sig ända upp i armvecket) var jag förvånad att fingertoppen faktiskt satt kvar.



Isvattnet hjälpte för fingret svullna knappt alls och det ända som syns idag är en liten blå prick i fingervecket. Men ont gör det än. Riktigt ont faktiskt. Speciellt under morgonprommen när det vart kallt. Antar jag ska va glad att det inte är av eller nåt, men det hade ju varit trevligt om det syntes lite lite grann hur ont det gjorde.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Staffan S said...

Smärtan känns när jag läser din målande beskrivning. Fick en bildörr stängd över fingrarna vid unga år.
Men jag kan notera att skadan är själförvållad på en ledig dag. Åter kan jag tolka in att det är för mycket fritid som orsakar dessa skador.
Detsamma gäller den kommande återresan - Bara orsakad av ledighet!
Men lite allvarligt.
Ha det så gott nere i Småland, njut av livets goda med din Bäjb!

Hannastacia said...

Tack Staffan!

Helt klart är skadan självförvållad och orsakat av för mycket fritid (om det nu finns nåt som heter så), men jag gillar fritiden för mycket för att vara bitter för det :D