Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kompetens motsvarar inte inkomst

Tuesday, January 05, 2010

Kompetens motsvarar inte inkomst

Kloka ord av Anna Skipper. Anna Anka, som igår tyckte så mycket om att jobba och skulle klara sig gott på 35 000 i månan, påstår sig nu ha rätt till hälften av Pauls pengar, dvs en trumpen liten summa av cirka 210 miljoner. Dessutom skriver Nöjesbladet idag att Anna får 300 000 dollar av TV3, drygt 2,1 miljoner kronor, för programmen ”Anna Ankas jul”, ”Anna Anka PA” den nya omgången av ”Svenska Hollywoodfruar”.

Hutlöst. Är hon... Anna Anka verkligen värd så mycket pengar för sitt skitsnack i tv? Det är ju inte direkt så att hon åstadkommer ett skit i sin program mer än att göra narr av sig själv... och sen vara stolt över det. Jag tror tv3 gör bort sig. Anna kommer inte vara intressant så länge till. Hon har ju hittills inte gjort nåt nytt sen första gången hennes beniga rumpa gjorde entré i tv-rutan och folk tröttnar ganska så sanbbt... även på Anna Anka.

- Jag har aldrig mått bättre. Jag har absolut inte blivit påverkat av det som hänt. Nu vill jag bara leva livet utan en man.

Ja, nån ny man lär hon inte ha lätt att finna. Hon kommer s'kert ha en hel drös efter sig, men att hitta nån som inte vill rida på "The Anna Anka Express" kommer nog inte bli så simpelt.

No comments: