Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: JÄVLA SKIT (rent ut sagt)

Tuesday, January 05, 2010

JÄVLA SKIT (rent ut sagt)

Snön bara VRÄKER ner. När jag åkte ner var det snökaos, sen har det bara småsnöat lite då och då under hela tiden jag varit här, men NU! Nu minsann ska det bli oväder igen. Lagom tills jag ska ut på vägarna. Risk för snöhalka. Jo, tack. Världen utanför fönstret på Floragatan är vit.

Ni ser den blå klutten av vägar i den bebodda mitten av Sverige? Där ska jag köra omkring på torsdag. Och vad betyder då blått... Jo, blått = Snö och isvägbana. Vägarna jag ska åka i mon ser fortfarande gröna och fina ut på denna karta, men med största sannolikhet byts grönt ut mot gult och/eller blått i morrn lagom tills jag sätter nyckeln i tändningen.

PER-FUCKING-FEKT!




Det är även ryska isvindar på väg neråt Sverige. Rysk isvindar!!! låter ju som nån slags böldpestsjukdom... eller domedagen. Ner mot 44 minusgrader i Dalarna. Hugedamig vad jag är glad jag inte bor där. "Global uppvärmning" my ass! Det blir ju för fasen bara kallare och kallare.

”Man vänjer sig”

/Inger Morin Emretsson, 51, boende i Idre-Storbo i Dalarna.

Öhh, nä, Ingrid, JAG vänjer mig aldrig vid kylan. Den tär på kropp, psyke och själv och allt annat min uppenbarelse är skapad av. Folk dör ju för sjutton. I en fight mot mig är kyla är djävulens starkaste vapen. Jag erkänner mig besegrad från start.

Medeltemperaturen för en vanlig januaridag ligger på 0 grader i söder, minus två i mellersta Sverige och minus 18 längst i norr.

Inte ens i närheten ju. Det som pågår verkar vara mer global nedkylning och jag vill inte vara med i den leken.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

CiBag said...

Du måste köra försiktigt imorgon och på torsdag! Och om d är för jävligt tycker jag du ska stanna kvar i Småland ett par dar till, better safe then sorry! Kram

Hannastacia said...

Ja, det känns onekligen som om det vore det bästa, men jag kan ju inte lämna stackars mamsen på Arlanda, så det går ju inte.