Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Det otänkbara

Sunday, January 10, 2010

Det otänkbara

Innan klockan slog 12.00 hade jag tränat, tvättat och blåst håret (och duschat då såklart), lagat matlådepaj och städat köket igen. Jag är så otroligt nöjd med att vara morgonpigg. Jag får så mycket gjort innan resten av världen vaknar.

Men nu då? Nu har jag faktiskt inga mer "måsten" denna helg. Man kan tycka det skulle kännas skönt, men på nåt lustigt vis gör det inte det. Jag vill nämligen inte bara slösa bort denna långledighets sista dag på att bara sitta och glo.

Därför funderar jag på att göra det otänkbara. Nämligen ta en promenad... ute! Gradantalet är många minus, vilket ju är på tok alldeles för kallt. Dock klarade min syster av det igår, som är lika mycket fryslort som jag, och då borde väl jag också göra det.

Ok, lager på lager är det som gäller. Jag har ju faktiskt ganska mycket bra funktionskläder och tar jag på mig alla dom kanske jag klarar det. Jag måste bara ta tillfället i akt och berömma mig själv för beslutet jag tog att köpa mina Gortexkängor (minns ni vilken ångest jag hade innan). De är de ABSOLUT bästa skorna jag nånsin haft. Jag har nämligen inte vad jag kan minnas frusit om fötterna en enda gång denna vinter, trots att jag endast haft ett lager strumpa på mig. Underbart skönt faktiskt. Om det nu bara vore lika väl med resten av kroppen och då framförallt händerna. Vad jag saknar är ett riktigt bra headband , som det på bilden (för trots kylan blir man svett om hövve i min mysse när man går snabbt) och ett par tjockare handskar. Bägge finns på Stadium så kanske mina varma fötter och jag får ta vägen förbi där.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: